Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

βρες τη λάθος είδηση!

  1. Ληστεία έγινε το πρωί της Τρίτης στο Αττικό νοσοκομείο, στο Χαϊδάρι. Τρία άτομα εισέβαλαν στο υποκατάστημα της αγροτικής τράπεζας που βρίσκεται μέσα στο νοσοκομείο και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν 20 χιλιάδες ευρώ.
  2. Μετρό: Στον αέρα βρίσκεται η λειτουργία των επτά καινούριων σταθμών του Μετρό. Κανείς αρμόδιος δεν δείχνει διατεθειμένος –λόγω εμπλοκής της Siemens που έχει κερδίσει τον διαγωνισμό- να αναλάβει την ευθύνη της υπογραφής στο θέμα της σηματοδότησης, με συνέπεια οι επεκτάσεις προς τα νότια προάστια να έχουν μπλοκάρει. Σύμφωνα με πηγές της Αττικό Μετρό, το 2011 δεν πρόκειται να λειτουργήσει ο σταθμός στο Χαϊδάρι.
  3. Κολυμβητήριο: Χαράς ευαγγέλια! Άνοιξε τις πόρτες του το δημοτικό κολυμβητήριο ύστερα απο τρεις μήνες! Απανταχουθε οι μικροί Χαϊδαριωτες έτρεξαν να φιλήσουν το χέρι του πεφωτισμένου ηγέτη της πολης κου Μαραβελια. Ο ίδιος εθεάθη στην διαδρομή #3 με μαγιό spandex και σκουφάκι να εξασκεί το κρόουλ και το ύπτιο.
  4. Στρατόπεδα: τον περασμένο Ιανουάριο έγινε η συνάντηση των εκπροσώπων της «Συνεργασίας των 12 Φορέων για το Περιβάλλον» με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο με θέμα την παραχώρηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση των στρατοπέδων Χαϊδαρίου με σκοπό τη διαμόρφωσή τους σε χώρους πρασίνου, πολιτισμού και ήπιας άθλησης. Παρά τις υποσχέσεις και το «θετικό κλίμα», επί της ουσίας έως σήμερα τίποτα δεν έχει αλλάξει.   

3 σχόλια: